Ακαδημία Ντροπαλότητας και Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Η Ακαδημία Ντροπαλότητας και Κοινωνικών Δεξιοτήτων του Green Room είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα, σχεδιασμένο για να μεταμορφώσει την κοινωνική σας παρουσία και να ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Μέσω δώδεκα εστιασμένων σεμιναρίων, θα μάθετε να:

  • Αντιμετωπίζετε Κοινωνικούς Φόβους: Κατανοείτε και δαμάζετε τους φόβους που περιορίζουν την κοινωνική σας ζωή.
  • Αναδεικνύετε τα Δυνατά Σας Χαρακτηριστικά: Ενισχύετε τις ιδιαίτερες ικανότητές σας και αναπτύσσετε αυτοπεποίθηση.
  • Αναπτύσσετε Επικοινωνιακές Δεξιότητες: Βελτιώνετε την ικανότητά σας να εκφράζεστε και να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά.

Επιπλέον, το πρόγραμμα καλύπτει θέματα όπως:

  • Πρωτοβουλίες και Αποφάσεις: Μαθαίνετε πώς να αναλαμβάνετε δράση και να εκμεταλλεύεστε ευκαιρίες.
  • Κινητικότητα και Οδηγίες Επιβίωσης: Αναπτύσσετε τακτικές για την προώθηση σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Με την Ακαδημία, θα μάθετε πώς να κατακτάτε την κοινωνική σκηνή, να ανταποκρίνεστε με αυτοπεποίθηση και να αναπτύσσετε τον προσωπικό και επαγγελματικό σας εαυτό.

Χρήστος Παπανίκας

Χρήστος Παπανίκας

Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Σχέσεων με χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης από το 2012.

Συνιδρυτής του Men Of Style το 2014, την πρώτη Εταιρεία προσωπικής Ανάπτυξης ανδρών στην Ελλάδα με σκοπό να βοηθήσει τους άνδρες να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στη ζωή και τις σχέσεις τους.

Ο Χρήστος έχει φιλοξενηθεί σε όλα τα μεγάλα Μέσα στην Ελλάδα ως μια πρωτοποριακή ιδέα και ιστορία επιτυχίας που βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους μέχρι τώρα να αλλάξουν τη ζωή τους ενώ ταυτόχρονα εισήγαγε επιτυχώς την αυτοβελτίωση στην Ελληνική αγορά.

Συγγραφέας του Best Seller Άνδρας Αξίας και οικοδεσπότης του Apla+Andrika, του πρώτου video podcast για αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα και Κύπρο και Spotify Greece Top10 Podcast.

Συμπαρουσιαστής και παραγωγός της εκπομπής Απλές Κουβέντες στο Open TV, το πρώτο talk show αυτοβελτίωσης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Quote που εκφράζει τη στάση ζωής

«Η επιτυχία είναι μονοπάτι αμφισβήτησης»

Είστε Έτοιμοι να Μεταμορφώσετε την Κοινωνική σας Ζωή;

Εξελιχθείτε με την Ακαδημία Ντροπαλότητας και Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Η Ακαδημία μας προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές για να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να ξεπεράσετε τους κοινωνικούς σας φόβους. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ανοίξτε την πόρτα σε μια νέα κοινωνική επιτυχία και αυτοπεποίθηση.

Υπηρεσίες

Σχετικές Υπηρεσίες

Ψυχοθεραπεία

Η Ψυχοθεραπευτική Υπηρεσία του Green Room προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για όσους αναζητούν εσωτερική ειρήνη και ανάκαμψη από το άγχος και τη σύγχυση. Μέσω αυτής

Διαβάστε Περισσότερα

1 on 1 With Spyros Andrianos

Φαντάσου να έχεις στη διάθεσή σου όλα τα μυστικά για να πετύχεις στην καριέρα σου! Να δημιουργήσεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από το πουθενά και να εμπνεύσεις

Διαβάστε Περισσότερα